Direktlänk till inlägg 1 mars 2009

Läskigt!

Av MissC ♥ - 1 mars 2009 11:29

Igår strax innan jag och William skulle ta oss hemåt från kalaset..

Pratade jag med min darling, fick då veta det otäcka våra vänner som bor inte allt för långt från oss upplevt.!

Deras äldsta son hade mitt i en lek fallit ihop och fått skakningar, rullande ögon och fradga rinnande från munnen..!!!!! Lillebror trodde att det var på lek & garvade gott åt sin "skådespelande" brorsa. 5min efter kommer pappan upp & tror han också att det är på lek. Men till hans stora förskräckelse inser han efter en liten stund att så inte är fallet.. Nä, anfallet är tyvärr på riktigt!!! SKRÄCK i full skepnad! Ambulans kom & in fick de åka. Anfallet pågick i hela 45min! Så fruktansvärt hemskt å läskigt!!


Jag ringde dem imorse, nu är allt lungt å de väntar på lite info & besök från en läkare. Men det viktigaste, killen mår bra idag! Och vi håller tummarna för att det inte är något som häder igen och att de får komma hem snart.

Pappan fyller år idag.. GRATTIS på dig!

Kram från hela vår familj!

 
ANNONS
 
AnnelieH

AnnelieH

1 mars 2009 11:48

oj, så ofantligt otäckt...jösses! Bra att han mår bra just nu i alla fall..oh my//Annelie

http://annelieh.bloggagratis.se

 
Nini

Nini

1 mars 2009 18:45

*ryser*
Epilepsi? är min spontana tanke

http://nini.bloggagratis.se

 
Ingen bild

mamsen

1 mars 2009 19:49

Vilken fasa!!! skönt han är bättre i dag.

 
Ingen bild

MissC

1 mars 2009 19:54

Ja, epilepsi var min första tanke också. Men det räknas tydligen inte somn det vid 1 anfall.. Bara om det skulle hända igen. Vilket vi ju självklart hoppas att de slipper!

 
Christina/Kikki

Christina/Kikki

1 mars 2009 21:06

LÄÄÄÄskigt...hoppas det inte var ngt farligt..

http://leonletizia.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av MissC ♥ - 19 mars 2009 09:43

Okej gott folk.. Jag har nu FLYTTAT! Vill ni ha kvar mig hos er så finns jag på http://misscsus.blogspot.com/  Jag hoppas ju självklart det, ni är kvar hos mig! :) ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 12:35

VÄLKOMMEN tillbaka mamma!!! Jag har saknat dig galet mycket!!   Nya bloggen flyttar jag troligen till. Pleeeeease stanna kvar hos mig ändå!!? Blir ju inte lika roligt utan er!! Den nya adressen http://misscsus.blogspot.com/ ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 00:39

Jag vet inte... :S Men jag lider av extrem separationsångets!! Oavsett vad det gäller ;) Å nu gäller det denna eventuella flytt! Jag har 2 andra bloggar som jag känt av med ett litet tag nu.. Men det lutar åt en av dem. Visserligen trivs jag på fler ...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 19:37

Yummy YuMMY!!!! Ikväll testade jag en mat rätt som jag hittade HÄRhosMITA Jag gjorde min egna lilla twist på den.. Vilket jag oftast gör när jag lagar mat..;) Jag hade i krossad koriander också, jag ÄLSKAR koriander!! Lite salt & LITE socker. Styrka...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 15:26

På vår gata befinner sig ju Nytt Läge som jag nämnt tidigare. Och jag var/är ju rätt sugen på å kidnappa dem! Men idag så var jag å William förbi å tittade.. Mest jag som é nyfiken ;) Pratade m 2 herrar å sa att de gärna fick komma till oss också. Sj...

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se