Direktlänk till inlägg 1 mars 2009

♥ Romeo & Julia ♥

Av MissC ♥ - 1 mars 2009 15:49

Här kommer berättelsen jag lovade häromdagen..

William 1 1/2år, jag & mamma befann oss i Thailand på Koh Pha Ngan April 2006.


Vi bodde i en liten stuga precis vid stranden. En kväll när vi gick ut i lågvattnet och letade snäckor odyl, så träffade vi på en liten flicka och hennes pappa. Flickan heter Nai och är sååå söt. William & Nai hittade varann där & då direkt! De lekte och pussades. Super söta var dem!

Nai´s familj bodde på stranden brevid oss där de drev restaurangen och stugorna. Vi gick dit en kväll och åt så de fick leka lite till :)


Tidigt en morgon såg min mamma att Nai var nere på "vår" strand med sin moster.

Mamma talade om detta för William som fick jätte bråttom & ropade på Nai!

Snabbt på med badkläder och ner till stranden klockan var runt 07.

Så yrvakna begav vi oss dit. De lekte och hade kul. Efter ett tag var det dags för dem att gå tillbaka för att äta frukost. Men de skulle kanske komma tillbaka senare. Vi var kvar på stranden..


Efter en stund ser vi Nai komma gåendes emot oss med sina pyjamas byxor i handen. Hon går direkt fram till William och ger byxorna till honom. Varpå han ger sin grävskopa till henne. Så sätter de sig och leker.

Jag & mamma misstänker att Nai har smitit iväg. Vilket ju också var fallet ;)

Efter en stund kommer Nai´s moster och hämtar tillbaka henne. William & Nai tyckte detta var mindre roligt.


William börjar gå efter dem. Jag smyger efter William på håll för å se vad han har i kikaren. När han är framme på deras strand kliver han upp på en stor sten som ligger på stranden nedanför uteserveringen.

Och ställer sig där och ropar..

Naaaaaiiii Naaaaaaaiii!!!!! Precis som när Romeo står nedanför Julias balkong

Jag går fram till William och talar om att de kanske kommer tillbaka senare.

Och att det är dags för oss att äta frukost..


De var så otroligt söta!!

William träffade vid 1 1/2års ålder sin första semester förälskelse ;)

 
ANNONS
 
kickan

kickan

1 mars 2009 17:52

åhh så otroligt gullig historia

http://juliusson.bloggagratis.se

 
Nini

Nini

1 mars 2009 18:48

Åh vilken ljuvlig historia! Ksnske samma soulgroup som Annelie skrivit om? *ler*
Tänk att åka tillbaks dit med William om några år och hon är kvar! *ler*

http://nini.bloggagratis.se

 
AnnelieH

AnnelieH

1 mars 2009 19:18

Jag ryser när jag läser.. Vilka möten, sådär tidigt i livet, underbart..! Kram//Annelie

http://annelieh.bloggagratis.se

 
Ingen bild

mamsen

1 mars 2009 19:54

Oh! Jag ser dem framför mig denna underbara dag. Bäst av allt! Jag hadde förmånen att få vara delaktig i detta... Kram

 
Christina/Kikki

Christina/Kikki

1 mars 2009 21:07

guuuuuuuuuuuuuuulligt!!

http://leonletizia.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Anki

2 mars 2009 12:33

jättegulligt

 
johanna

johanna

3 mars 2009 08:14

....men herrejösses vad gulligt!! Supersött!

http://www.jofimiel.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av MissC ♥ - 19 mars 2009 09:43

Okej gott folk.. Jag har nu FLYTTAT! Vill ni ha kvar mig hos er så finns jag på http://misscsus.blogspot.com/  Jag hoppas ju självklart det, ni är kvar hos mig! :) ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 12:35

VÄLKOMMEN tillbaka mamma!!! Jag har saknat dig galet mycket!!   Nya bloggen flyttar jag troligen till. Pleeeeease stanna kvar hos mig ändå!!? Blir ju inte lika roligt utan er!! Den nya adressen http://misscsus.blogspot.com/ ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 00:39

Jag vet inte... :S Men jag lider av extrem separationsångets!! Oavsett vad det gäller ;) Å nu gäller det denna eventuella flytt! Jag har 2 andra bloggar som jag känt av med ett litet tag nu.. Men det lutar åt en av dem. Visserligen trivs jag på fler ...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 19:37

Yummy YuMMY!!!! Ikväll testade jag en mat rätt som jag hittade HÄRhosMITA Jag gjorde min egna lilla twist på den.. Vilket jag oftast gör när jag lagar mat..;) Jag hade i krossad koriander också, jag ÄLSKAR koriander!! Lite salt & LITE socker. Styrka...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 15:26

På vår gata befinner sig ju Nytt Läge som jag nämnt tidigare. Och jag var/är ju rätt sugen på å kidnappa dem! Men idag så var jag å William förbi å tittade.. Mest jag som é nyfiken ;) Pratade m 2 herrar å sa att de gärna fick komma till oss också. Sj...

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se