Direktlänk till inlägg 2 mars 2009

Förstoppad!

Av MissC ♥ - 2 mars 2009 11:36

Gah...! Jag är just nu frustrationen och irritationen personifierad!!!!

Jag har en uppkoppling som krånglar, en skrivare som bråkar och min skapar anda är förstoppad! I huvudet skapar jag hela tiden och där ligger en massa färdiga alster. Men de ligger där å kommer inte ut! Frustrerande.

Tonåring som inte lyssnar eller tar till sig.

Skiter i vad man säger och smyger omkring.

Nu ska här "städas ut vädras och rensas rent"!!

Jag behöver få allt i balans igen. Måste ha det om förstoppningen ska släppa!


Jag har inte tid eller råd att inte få igång mitt skapande, något är ju på G!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Anki

2 mars 2009 12:36

Ta en sväng upp i skogen sätt dig på en sten och se ut över vårt område. gå ensam dit upp. Se vad mysigt vi har det omkring oss och lyssna på tystnaden.. Det brukar jag göra och det hjälper.. lusten och glädjen kommer tillbaks och då är det dags att gå hem och ta tag i sakerna som ska göras
Kram

 
AnnelieH

AnnelieH

2 mars 2009 17:48

Tycker att Anki kom med en väldigt bra ide och jag nickar instämmande... (skratt).

http://annelieh.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av MissC ♥ - 19 mars 2009 09:43

Okej gott folk.. Jag har nu FLYTTAT! Vill ni ha kvar mig hos er så finns jag på http://misscsus.blogspot.com/  Jag hoppas ju självklart det, ni är kvar hos mig! :) ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 12:35

VÄLKOMMEN tillbaka mamma!!! Jag har saknat dig galet mycket!!   Nya bloggen flyttar jag troligen till. Pleeeeease stanna kvar hos mig ändå!!? Blir ju inte lika roligt utan er!! Den nya adressen http://misscsus.blogspot.com/ ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 00:39

Jag vet inte... :S Men jag lider av extrem separationsångets!! Oavsett vad det gäller ;) Å nu gäller det denna eventuella flytt! Jag har 2 andra bloggar som jag känt av med ett litet tag nu.. Men det lutar åt en av dem. Visserligen trivs jag på fler ...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 19:37

Yummy YuMMY!!!! Ikväll testade jag en mat rätt som jag hittade HÄRhosMITA Jag gjorde min egna lilla twist på den.. Vilket jag oftast gör när jag lagar mat..;) Jag hade i krossad koriander också, jag ÄLSKAR koriander!! Lite salt & LITE socker. Styrka...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 15:26

På vår gata befinner sig ju Nytt Läge som jag nämnt tidigare. Och jag var/är ju rätt sugen på å kidnappa dem! Men idag så var jag å William förbi å tittade.. Mest jag som é nyfiken ;) Pratade m 2 herrar å sa att de gärna fick komma till oss också. Sj...

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se