Direktlänk till inlägg 4 mars 2009

Bubbel-Babbel!

Av MissC ♥ - 4 mars 2009 17:16

Ehh, nä så mycket gjort i rummet blev det inte..!! Jo, vi var nere å tittade på det. Vad trodde vi egentligen..?! *SKRATT* Hade en liten känsla av att det inte skulle bli så mycket gjort som vi tänkt. ;) Vi hade ju såklart MYCKET trevligare än så! Vi babblade å drack latte.. Jag drack också en (efter lunchen), trots att jag slutat dricka kaffe! Men en latte är ju inte såååå farligt. Den var lika god som jag minns att de är :D Nån ibland kan man ju ta..

Sen så blev det lunch på restaurang (lyxigt värre) som goa Annelie bjöd mig på!!!! Tack igen för den!!! Jag hade tänkt göra linssoppa.. Vilket ju inte slår god mat på restaurang ;P Jag käkade Yakiniku & Annelie tog fyra små rätter. Proppmätta blev vi! Och babblade ännu mer. Vi hämtade William efter lunchen och gick hem till oss å käkade glass m lakritssås och mer latte. Sen blev det mer bubbel-babbel ;) å fnitter..! En super trevlig dag!


Rummet lider inte så mycket ;) Min darling hade börjat röja igår när jag kom hem! Så det är bara en hylla m burkar å pryttlar + ett badkar som ska flyttas på.

Sen så är det klart för MissC att sätta sin prägel i rummet! :D

 
ANNONS
 
AnnelieH

AnnelieH

4 mars 2009 18:28

Vet du, när vi åkte hem kärleken och jag tänkte jag på vad jag kan tänkas skriva om och ordet BABBEL dök upp direkt! Babbel är verkligen kodordet för idag, haha! KRAAAAAM, underbara du!

http://annelieh.bloggagratis.se

 
stort och smått

stort och smått

4 mars 2009 18:58

Låter himla trevligt! Så där skulle alla behöva ha det lite då och då!
: )

http://agneta.bloggagratis.se

 
molle

molle

4 mars 2009 20:00

jag hade oxå viljat varit mä

http://bobmarleys.wordpress.com

 
Ingen bild

Anki

4 mars 2009 22:44

Varför ringde ni inte på min dörr?
Kram

 
Ingen bild

MissC

5 mars 2009 11:07

Anki: En annan ggn kanske ;) Vi var i vår babbel-bubbla ;D

 
Nini

Nini

5 mars 2009 14:35

Men tänk så mycket du får plats med i ett badkar! ;-)

Undrar hur ni två är i er babbelbubbla om ni druckit babbelbubbel? *fniss*

http://nini.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av MissC ♥ - 19 mars 2009 09:43

Okej gott folk.. Jag har nu FLYTTAT! Vill ni ha kvar mig hos er så finns jag på http://misscsus.blogspot.com/  Jag hoppas ju självklart det, ni är kvar hos mig! :) ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 12:35

VÄLKOMMEN tillbaka mamma!!! Jag har saknat dig galet mycket!!   Nya bloggen flyttar jag troligen till. Pleeeeease stanna kvar hos mig ändå!!? Blir ju inte lika roligt utan er!! Den nya adressen http://misscsus.blogspot.com/ ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 00:39

Jag vet inte... :S Men jag lider av extrem separationsångets!! Oavsett vad det gäller ;) Å nu gäller det denna eventuella flytt! Jag har 2 andra bloggar som jag känt av med ett litet tag nu.. Men det lutar åt en av dem. Visserligen trivs jag på fler ...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 19:37

Yummy YuMMY!!!! Ikväll testade jag en mat rätt som jag hittade HÄRhosMITA Jag gjorde min egna lilla twist på den.. Vilket jag oftast gör när jag lagar mat..;) Jag hade i krossad koriander också, jag ÄLSKAR koriander!! Lite salt & LITE socker. Styrka...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 15:26

På vår gata befinner sig ju Nytt Läge som jag nämnt tidigare. Och jag var/är ju rätt sugen på å kidnappa dem! Men idag så var jag å William förbi å tittade.. Mest jag som é nyfiken ;) Pratade m 2 herrar å sa att de gärna fick komma till oss också. Sj...

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se