Direktlänk till inlägg 5 mars 2009

Starka motvindar!

Av MissC ♥ - 5 mars 2009 09:35

Känner mig trött, slut och maktlös.. Det känns så otroligt motsträvigt och i total motvind & uppförsbacke mest hela tiden nu! Vet inte vad jag kan göra annorlunda OM jag kan göra annorlunda?! Man kämpar & försöker, får respons men som sedan bara försvinner eller struntas i.. Det är det svåraste uppdrag jag haft i mitt liv. Och jag har varit med om en hel del..! Men när man inte blir insläppt och det mesta verkar rinna av som på en gås då är det kämpigt. Vet inte hur utgången blir, men hoppas att morgondagen kan visa vägen.

Det behövs en förändring.


Jag ska försöka sätta mig och skapa lite..

Dels för att skingra tankarna & för att det är nödvändigt! 
ANNONS
 
AnnelieH

AnnelieH

5 mars 2009 10:08

*kramar om*

http://annelieh.bloggagratis.se

 
stort och smått

stort och smått

5 mars 2009 10:36

Det är jobbigt när man har sådana dagar eller perioder... usch... Man orkar inte alltid kämpa heller. Jag vill nog ha det mesta gratis och lätt.. Just nu känner jag så i alla fall! *trött*
Hoppas du får lite skaparlust!

http://agneta.bloggagratis.se

 
stort och smått

stort och smått

5 mars 2009 10:57

Men åh, vad trevligt! Jag länkar tillbaka, tittar ju in här titt som tätt!
Kram

http://agneta.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Anki

5 mars 2009 10:59

Sådana dagar vill man bara radera ut. Men tyvärr så kommer dom och går. Det sägs att det behövs dalar för att man ska se topparna och att man inte får mer bördor än vad man orkar bära. Kram fråm grannen

 
Ingen bild

MissC

5 mars 2009 11:06

Anki: Ja det sägs ju så.. Och det är lite av min "tro" också :)
Men ibland så ger man sig in i "saker" man inte vet vidden och kraftbehovet av..!
Men jag är född en fighter så jag fightas! ;)

 
Ingen bild

Anki

5 mars 2009 11:52

Jo nog sjutton har man gett sig in imycke konstiga saker. Men konstigt nog så brukar man kunna ro det ilad förr eller senare.Och förbaskad blir man för att det inte går fort nog och att man kommer på enklare lösningar när man väl har fått det fixat. Så dax då:)
Jag tror på dig att du fixar det här . Tyvärr så går det ju inte alltid så fort som man vill. Men när det väl är fixat så brukar det bli jättebra.
Kram

 
Moolin

Moolin

5 mars 2009 11:53

Nu har jag mailat dig två gånger idag. :D

Här finns Bildbevis på detta

http://moolin.se/Bilder/mailbevis.JPG

http://www.moolin.se

 
Nini

Nini

5 mars 2009 16:20

Mina ledord är Strength, Serenity och Confidence. Skickar över lite till dig nu. *slår in i ett vackert paket*

http://nini.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av MissC ♥ - 19 mars 2009 09:43

Okej gott folk.. Jag har nu FLYTTAT! Vill ni ha kvar mig hos er så finns jag på http://misscsus.blogspot.com/  Jag hoppas ju självklart det, ni är kvar hos mig! :) ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 12:35

VÄLKOMMEN tillbaka mamma!!! Jag har saknat dig galet mycket!!   Nya bloggen flyttar jag troligen till. Pleeeeease stanna kvar hos mig ändå!!? Blir ju inte lika roligt utan er!! Den nya adressen http://misscsus.blogspot.com/ ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 00:39

Jag vet inte... :S Men jag lider av extrem separationsångets!! Oavsett vad det gäller ;) Å nu gäller det denna eventuella flytt! Jag har 2 andra bloggar som jag känt av med ett litet tag nu.. Men det lutar åt en av dem. Visserligen trivs jag på fler ...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 19:37

Yummy YuMMY!!!! Ikväll testade jag en mat rätt som jag hittade HÄRhosMITA Jag gjorde min egna lilla twist på den.. Vilket jag oftast gör när jag lagar mat..;) Jag hade i krossad koriander också, jag ÄLSKAR koriander!! Lite salt & LITE socker. Styrka...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 15:26

På vår gata befinner sig ju Nytt Läge som jag nämnt tidigare. Och jag var/är ju rätt sugen på å kidnappa dem! Men idag så var jag å William förbi å tittade.. Mest jag som é nyfiken ;) Pratade m 2 herrar å sa att de gärna fick komma till oss också. Sj...

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se