Direktlänk till inlägg 6 mars 2009

Zombie

Av MissC ♥ - 6 mars 2009 09:07

Idag borde jag kunna få liiite mer gjort än igår.

Jag började igår med 2 saker jag måste få färdigt. Och de blir iaf klara idag :)

Men gårdagen var jag SÅ trött hela dagen!! Gick & la mig samtidigt som William (sonen 4år, för de som inte vet;)). Så idag har jag nog skakat av mig den där fula zobmien som ibland tar min kropp i besittning. Jag har fler produkter jag ska få färdiga, så jag har liksom inte tid med den där fula saken -Zombien-!! Håll dig borta!


Vi har möte här idag också med & ang K tillsammans med "huvudfolket".

Det ska bli intressant å se vad det ger. Hoppas det ger ngt positivt iaf. Och att det håller sig så. Jag är lite trött på motvinden. Bara liiite medvind skulle göra allt ngt lättare. Jag behöver hämta lite mer krafter.


Så här ska fixas... Ska ta en runda först ;)

 
ANNONS
 
Mamma Melissa

Mamma Melissa

6 mars 2009 10:15

Hm, kan den där zobien vara vanlig trötthet eller helt enkelt en smygande bacill...? Hoppas i alla fall att du skrämt bort honom ordentligt så att han inte blockerar medvinden;.)
Och bilden på era händer är ju otroligt vacker!

http://www.mammamelissa.blogg.se

 
stort och smått

stort och smått

6 mars 2009 10:31

Hoppas du snart är kvitt zombien! Och att du får en härlig fredag!

http://agneta.bloggagratis.se

 
AnnelieH

AnnelieH

6 mars 2009 11:39

Använd dig utav den där salvian, haha! Det blir nog bra ska du se,...KRAM!!!

http://annelieh.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av MissC ♥ - 19 mars 2009 09:43

Okej gott folk.. Jag har nu FLYTTAT! Vill ni ha kvar mig hos er så finns jag på http://misscsus.blogspot.com/  Jag hoppas ju självklart det, ni är kvar hos mig! :) ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 12:35

VÄLKOMMEN tillbaka mamma!!! Jag har saknat dig galet mycket!!   Nya bloggen flyttar jag troligen till. Pleeeeease stanna kvar hos mig ändå!!? Blir ju inte lika roligt utan er!! Den nya adressen http://misscsus.blogspot.com/ ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 00:39

Jag vet inte... :S Men jag lider av extrem separationsångets!! Oavsett vad det gäller ;) Å nu gäller det denna eventuella flytt! Jag har 2 andra bloggar som jag känt av med ett litet tag nu.. Men det lutar åt en av dem. Visserligen trivs jag på fler ...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 19:37

Yummy YuMMY!!!! Ikväll testade jag en mat rätt som jag hittade HÄRhosMITA Jag gjorde min egna lilla twist på den.. Vilket jag oftast gör när jag lagar mat..;) Jag hade i krossad koriander också, jag ÄLSKAR koriander!! Lite salt & LITE socker. Styrka...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 15:26

På vår gata befinner sig ju Nytt Läge som jag nämnt tidigare. Och jag var/är ju rätt sugen på å kidnappa dem! Men idag så var jag å William förbi å tittade.. Mest jag som é nyfiken ;) Pratade m 2 herrar å sa att de gärna fick komma till oss också. Sj...

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se