Direktlänk till inlägg 7 mars 2009

Maskerad

Av MissC ♥ - 7 mars 2009 10:37

Japp det ska jag på idag :) Det blir fest hemma hos.. Med Vilda västern tema. Så jag tänkte göra det enkelt för mig å anamma Pokahontas. Fast jag får göra den i egen tappning ;)

Och så blir det till att sova borta.. Vilket jag egentligen inte föredrar men vad gör man när avståndet inte passar nattetid..!? Det ska iaf bli superkul! Jag gick å la mig tidigt igår så nu är batterierna laddade. Nu ska jag bara fixa till min utstyrsel. Så håll tummarna för att jag får till det! Bilder bjuds från partyt imorgon eller måndag. Beror på hur pigg jag är! *fniss*

Ser att det är många som är med å tävlar.. SÅ roligt!! Lycka till allihop!!!

Ha en toppen lördag!!

 
ANNONS
 
stort och smått

stort och smått

7 mars 2009 11:20

Roligt att det är många som är med och tävlar?! Det tycker inte jag, mina chanser minskar drastiskt för varje ny deltagare!!!! *skojar bara* =)

Kul med maskerad!!! Det blir säkert jätteroligt!

http://agneta.bloggagratis.se

 
Linnea

Linnea

7 mars 2009 12:42

fan va snygg blogg du har, va bara tvungen att säga det! :p

vilken färg tycker du är hetast på solglasögon? :)

http://nogg.se/marksell

 
M.

M.

7 mars 2009 22:04

Ska bli skoj att se lite bilder sen :) Jag kikar in här titt som tätt...

http://maskot.bloggagratis.se

 
AnnelieH

AnnelieH

8 mars 2009 11:09

Jag längtar tills jag får se bilderna, kram!!!!

http://annelieh.bloggagratis.se

 
Mia

Mia

8 mars 2009 19:19

Hoppas att du hade en rolig maskerad. Skynda skynda och lägg in bilder nu så jag får se:) Kram.

http://miapopovac.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av MissC ♥ - 19 mars 2009 09:43

Okej gott folk.. Jag har nu FLYTTAT! Vill ni ha kvar mig hos er så finns jag på http://misscsus.blogspot.com/  Jag hoppas ju självklart det, ni är kvar hos mig! :) ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 12:35

VÄLKOMMEN tillbaka mamma!!! Jag har saknat dig galet mycket!!   Nya bloggen flyttar jag troligen till. Pleeeeease stanna kvar hos mig ändå!!? Blir ju inte lika roligt utan er!! Den nya adressen http://misscsus.blogspot.com/ ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 00:39

Jag vet inte... :S Men jag lider av extrem separationsångets!! Oavsett vad det gäller ;) Å nu gäller det denna eventuella flytt! Jag har 2 andra bloggar som jag känt av med ett litet tag nu.. Men det lutar åt en av dem. Visserligen trivs jag på fler ...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 19:37

Yummy YuMMY!!!! Ikväll testade jag en mat rätt som jag hittade HÄRhosMITA Jag gjorde min egna lilla twist på den.. Vilket jag oftast gör när jag lagar mat..;) Jag hade i krossad koriander också, jag ÄLSKAR koriander!! Lite salt & LITE socker. Styrka...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 15:26

På vår gata befinner sig ju Nytt Läge som jag nämnt tidigare. Och jag var/är ju rätt sugen på å kidnappa dem! Men idag så var jag å William förbi å tittade.. Mest jag som é nyfiken ;) Pratade m 2 herrar å sa att de gärna fick komma till oss också. Sj...

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se