Direktlänk till inlägg 8 mars 2009

Gårdagens bilder..

Av MissC ♥ - 8 mars 2009 20:47

..å text också så klart! :)

Jag åkte ju som sagt på fest hemma hos.. Det började GANSKA dåligt då jag fick migränattack direkt efter duschen..! Snacka om SÅÅÅ typiskt. Men jag hade bara inte hjärta att inte komma då det var migrän sist jag var bjuden också. Så, i med medicin och ligga en stund i sängen.... Väntar å väntar.. Blev såååådääär, men jag kunde sätta mig på pendeltåget å hoppas på det bästa. Så, jag kom fram å sa att jag får ju helt enkelt åka hem om det inte ger med sig. Lotta är ju som jag också migränmänniska.. Å hon har imigran i sprutfrom :O Jag HATAR sprutor!! Men då min medicin inte hjälpt så fick hon sätta en i magen på mig! Aaaaaajjjj! Och efter ytterligare 30min vila så masade jag mig upp å satte på mig utstyrseln. Och efter nån timme var jag med i matchen!!

Skam den som ger sig!! ;) Å vi hade riktigt roligt! Med lekar å musik å dans å hela kittet!! Vi i vårt/mitt lag vann såklart..! Heheh. Med hela 1 poäng.

Födelsedags"barnen" å jag (ovan) Fin som Pocahonats eller hur..? ;)

  

Jag tror inte jag ska bli blond igen.. :D

 
ANNONS
 
Kikki

Kikki

8 mars 2009 21:13

sååååååååå fin du e........ses imorgon,längtar!!puss

http://leonletizia.bloggagratis.se

 
M.

M.

8 mars 2009 22:15

Vad skönt att du piggnade till tillslut!

Du är en väldigt söt Pocahontas :)

http://maskot.bloggagratis.se

 
AnnelieH

AnnelieH

8 mars 2009 23:49

Härligt att du kom på fötter även om jäkla migrän kom...*morrar åt den* Ser ut att ha varit en riktigt kul fest! Det var länge sedan jag var på maskerad!
Va fin du var, snygging!

kram//Annelie

http://annelieh.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av MissC ♥ - 19 mars 2009 09:43

Okej gott folk.. Jag har nu FLYTTAT! Vill ni ha kvar mig hos er så finns jag på http://misscsus.blogspot.com/  Jag hoppas ju självklart det, ni är kvar hos mig! :) ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 12:35

VÄLKOMMEN tillbaka mamma!!! Jag har saknat dig galet mycket!!   Nya bloggen flyttar jag troligen till. Pleeeeease stanna kvar hos mig ändå!!? Blir ju inte lika roligt utan er!! Den nya adressen http://misscsus.blogspot.com/ ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 00:39

Jag vet inte... :S Men jag lider av extrem separationsångets!! Oavsett vad det gäller ;) Å nu gäller det denna eventuella flytt! Jag har 2 andra bloggar som jag känt av med ett litet tag nu.. Men det lutar åt en av dem. Visserligen trivs jag på fler ...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 19:37

Yummy YuMMY!!!! Ikväll testade jag en mat rätt som jag hittade HÄRhosMITA Jag gjorde min egna lilla twist på den.. Vilket jag oftast gör när jag lagar mat..;) Jag hade i krossad koriander också, jag ÄLSKAR koriander!! Lite salt & LITE socker. Styrka...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 15:26

På vår gata befinner sig ju Nytt Läge som jag nämnt tidigare. Och jag var/är ju rätt sugen på å kidnappa dem! Men idag så var jag å William förbi å tittade.. Mest jag som é nyfiken ;) Pratade m 2 herrar å sa att de gärna fick komma till oss också. Sj...

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se