Direktlänk till inlägg 9 mars 2009

Härliga ungar!

Av MissC ♥ - 9 mars 2009 18:24

Ibland är de helt underbara tillsammans William & My. För den som inte vet så är My min bonusflicka.. Hon är här varannan vecka. Men ibland är det bara bråk å tjafs som det är med syskon. Men man kan ju bli galen emellanåt ;) Fast mest fungerar de faktiskt bra ihop. Som ikväll...

Efter middagen körde de lite dans ihop. Den ena dansar å den andra tittar och kommer med inlägg. De var verkligen super söta!! William gjorde sin koreografi helt korrekt.. Man ser att det är väl inövat! *fniss* Koreografen heter My misstänker jag ;) Sånna här kvällar är ljuva!

Nu ska vi mumsa glass.


Missa inte TÄVLINGEN!!

 
ANNONS
 
tess

tess

9 mars 2009 18:36

Ja den har släppt. Den började göra de redan under förmiddagen men ja kände att de inte gick att gå och jobba med efterdyningarna. Men har vilat större delen av dagen //Tess

http://tess701.blogg.se

 
karina

karina

10 mars 2009 09:22

hähä... härligt. Du hur gick allt med Mysans skola?? Blir dom stämda eller vad kommer hända?

http://trasseltofs.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av MissC ♥ - 19 mars 2009 09:43

Okej gott folk.. Jag har nu FLYTTAT! Vill ni ha kvar mig hos er så finns jag på http://misscsus.blogspot.com/  Jag hoppas ju självklart det, ni är kvar hos mig! :) ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 12:35

VÄLKOMMEN tillbaka mamma!!! Jag har saknat dig galet mycket!!   Nya bloggen flyttar jag troligen till. Pleeeeease stanna kvar hos mig ändå!!? Blir ju inte lika roligt utan er!! Den nya adressen http://misscsus.blogspot.com/ ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 00:39

Jag vet inte... :S Men jag lider av extrem separationsångets!! Oavsett vad det gäller ;) Å nu gäller det denna eventuella flytt! Jag har 2 andra bloggar som jag känt av med ett litet tag nu.. Men det lutar åt en av dem. Visserligen trivs jag på fler ...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 19:37

Yummy YuMMY!!!! Ikväll testade jag en mat rätt som jag hittade HÄRhosMITA Jag gjorde min egna lilla twist på den.. Vilket jag oftast gör när jag lagar mat..;) Jag hade i krossad koriander också, jag ÄLSKAR koriander!! Lite salt & LITE socker. Styrka...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 15:26

På vår gata befinner sig ju Nytt Läge som jag nämnt tidigare. Och jag var/är ju rätt sugen på å kidnappa dem! Men idag så var jag å William förbi å tittade.. Mest jag som é nyfiken ;) Pratade m 2 herrar å sa att de gärna fick komma till oss också. Sj...

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se