Direktlänk till inlägg 10 mars 2009

Jag Är InTe AvuNDsjUk

Av MissC ♥ - 10 mars 2009 11:20

Så SnÖaR det IGeN..!!!! Man kan ju bli galen... Det är mars å våren borde vara här! SUCK det räcker verkligen nu. Allt är, vitt vitt vitt. Jag önskar inte alls att jag låg på stranden i Thailand å njöt av solens strålar samtidigt som jag inmundigar en god fruktsallad å massa gottå käka å dricka!

Bada, shoppa å säga -Sawadee caá (eller hur det nu vá) NÄ iNTe AllS.....

Jag sitter här å fnyser åt snön å kylan.

Och mina tankar är inte alls hos syrran å Josefin eller hos M & D!


Funderar på om jag ska kidnappa gänget från Nytt Läge som är längre ner på gatan å fixar med ett hus. Mmm, det vore nog inte så dumt! Om jag kidnappar dem å tvingar dem å fixa hos oss så kan jag kanske komma över att det snöar.. Heheh! Eller inte. Nä jag är inte avis där heller.


Med detta så får jag väl klargöra att jag INTE missunnar andra!!! Nä sån är inte jag!

Men just nu önskar jag mig bara lite sol å renovering :)


Ska se om min skaparbubbla kan blåsa upp sig.. Då vore allt lite lättare ;)

Missa inte TÄVLINGEN

 
ANNONS
 
Anki

Anki

10 mars 2009 12:04

Jag hoppas snart att dom går in ifel hus :)) Jag ligger ju närmast och dom har ju bilarna här på garageuppfarten..Och jag tycker banne mig att dom kan ta och skotta uppfarten när dom ändå är här:)))

http://morsan.welen.com

 
Anki

Anki

10 mars 2009 13:33

Nu har dom åkt.. Tror du att dom skottade min uppfart? Nej då:( Bara trampade till den så det ligger packat nu... Jag vill inte skotta....
Jag tror att imorgon kanske resten av gänget dyker upp så då blir det full fart på vår gata.

http://morsan.welen.com

 
Anki

Anki

10 mars 2009 16:49

Nu kan du se foton av dom som var här i min facebook

http://morsan.welen.com

 
mockapocka

mockapocka

10 mars 2009 17:00

Men kidnappning var väl en jättebra idé! Sulle jag också ha gjort.

Föresten hade du så himla rätt i det där att "snudda vid tanken" (misslyckas etc). Bara genom att faktiskt tänka tanken klart; vad tusan är jag rädd för egentligen? så blir det tydligt vad det handlar om och möjligt att ta tag i. känns bättre nu och det är skönt.

http://mockapocka.bloggagratis.se

 
Kikki

Kikki

11 mars 2009 14:03

Jag e avis...superavis!!!!trots att jag har något annat att längta efter så längtar jag även till värmen..jag är sååååavis!kramis

http://leonletizia.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av MissC ♥ - 19 mars 2009 09:43

Okej gott folk.. Jag har nu FLYTTAT! Vill ni ha kvar mig hos er så finns jag på http://misscsus.blogspot.com/  Jag hoppas ju självklart det, ni är kvar hos mig! :) ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 12:35

VÄLKOMMEN tillbaka mamma!!! Jag har saknat dig galet mycket!!   Nya bloggen flyttar jag troligen till. Pleeeeease stanna kvar hos mig ändå!!? Blir ju inte lika roligt utan er!! Den nya adressen http://misscsus.blogspot.com/ ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 00:39

Jag vet inte... :S Men jag lider av extrem separationsångets!! Oavsett vad det gäller ;) Å nu gäller det denna eventuella flytt! Jag har 2 andra bloggar som jag känt av med ett litet tag nu.. Men det lutar åt en av dem. Visserligen trivs jag på fler ...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 19:37

Yummy YuMMY!!!! Ikväll testade jag en mat rätt som jag hittade HÄRhosMITA Jag gjorde min egna lilla twist på den.. Vilket jag oftast gör när jag lagar mat..;) Jag hade i krossad koriander också, jag ÄLSKAR koriander!! Lite salt & LITE socker. Styrka...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 15:26

På vår gata befinner sig ju Nytt Läge som jag nämnt tidigare. Och jag var/är ju rätt sugen på å kidnappa dem! Men idag så var jag å William förbi å tittade.. Mest jag som é nyfiken ;) Pratade m 2 herrar å sa att de gärna fick komma till oss också. Sj...

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se