Direktlänk till inlägg 11 mars 2009

2 dagar kvar..

Av MissC ♥ - 11 mars 2009 10:22

Detta är ju löjligt!!! Så här mycket snö var det ju inte ens i julas..! Det är ju då det ska se ut så här. Nä, det kommer NU när vi går in i mitten av Mars. Galet!

Men vad jag ville säga förutom detta är att........

Det nu är 2 dagar kvar på TÄVLINGEN

Spännande!!!

 
ANNONS
 
Anki

Anki

11 mars 2009 11:24

Ja sur blir man.. Men det kommer säker regn innan helgen och då försvinner snön..Och jag som tog bort min ljusdekoration som hängde ute i måndags..Efter allt tjat från småtjejerna här på gatan.. Nu saknar jag den , gav ju ett sånt mysigt ljus imitt kök på kvällen..
Idag har vi lugnt här nere på vår del, inga snickare har dykt upp.

http://morsan.welen.com

 
Annelie

Annelie

11 mars 2009 11:42

Jag håller med, helt klart..snö på julen! Det ska bli så spännande med tävlingen...kram!

http://annelieh.bloggagratis.se

 
stort och smått

stort och smått

11 mars 2009 13:14

Och här är det nu strålande sol och jag har ett strålande humör! Tror minsann att jag ska hänga ut lite tvätt på altanen! Herregud vad sol och barmark kan göra för humöret!
: )
Hoppas inte att jag strödde salt i några sår ... det var inte meningen i så fall!

http://agneta.bloggagratis.se

 
Kikki

Kikki

11 mars 2009 14:02

ja var kommer all denna snö ifrån??Vi vill ha VÅR helst igår!!Vädergudarna be with us...make some miracle..pusssssssssss

http://leonletizia.bloggagratis.se

 
Anna

Anna

11 mars 2009 15:33

Tack för dina fina och värmande ord. Kul att du gillade vår hemsida!

Vilka fina nya smycken du gör. Jag är så sugen på dem. Ska verkligen beställa något framöver!

http://husprojektet.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av MissC ♥ - 19 mars 2009 09:43

Okej gott folk.. Jag har nu FLYTTAT! Vill ni ha kvar mig hos er så finns jag på http://misscsus.blogspot.com/  Jag hoppas ju självklart det, ni är kvar hos mig! :) ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 12:35

VÄLKOMMEN tillbaka mamma!!! Jag har saknat dig galet mycket!!   Nya bloggen flyttar jag troligen till. Pleeeeease stanna kvar hos mig ändå!!? Blir ju inte lika roligt utan er!! Den nya adressen http://misscsus.blogspot.com/ ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 00:39

Jag vet inte... :S Men jag lider av extrem separationsångets!! Oavsett vad det gäller ;) Å nu gäller det denna eventuella flytt! Jag har 2 andra bloggar som jag känt av med ett litet tag nu.. Men det lutar åt en av dem. Visserligen trivs jag på fler ...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 19:37

Yummy YuMMY!!!! Ikväll testade jag en mat rätt som jag hittade HÄRhosMITA Jag gjorde min egna lilla twist på den.. Vilket jag oftast gör när jag lagar mat..;) Jag hade i krossad koriander också, jag ÄLSKAR koriander!! Lite salt & LITE socker. Styrka...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 15:26

På vår gata befinner sig ju Nytt Läge som jag nämnt tidigare. Och jag var/är ju rätt sugen på å kidnappa dem! Men idag så var jag å William förbi å tittade.. Mest jag som é nyfiken ;) Pratade m 2 herrar å sa att de gärna fick komma till oss också. Sj...

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se