Direktlänk till inlägg 12 mars 2009

Saknad!!

Av MissC ♥ - 12 mars 2009 10:59

Min mamma bor i Göteborgstrakterna så vi ses inte alls så ofta som jag önskar..! Men vi har ju kontakt via telefon, webbkamera och så är hon inne på bloggen å så.. Men nu är hon någonstanns i Norge på jobb, ett provjobb/jobb med det hon jobbat med tidigare.. Ungdomar med missbruksproblem odyl. De skulle ev iväg på nån "hyttetur" då ungdomarna "busat".

Så i över en veckas tid har det nu varit total radiotystnad!!!!!

Inte ett ljud! Hoppas du har det bra mamma!? Jag SAKNAR dig!!!!

Tycker inte om detta jobb i Norge om du ska bli så avskärmad från omvärlden.

Eller ännu värre.. Tänk om ngt har hänt :O

Mammas make har inget hört heller å inte fått svar på sms!!??

Nä usch hemska tanke. Bort med dig!!

 
ANNONS
 
AnnelieH

AnnelieH

12 mars 2009 11:22

Har han inte ens fått ett sms om att hon har kommit fram? Låter lite läskigt tycker jag, jag gillar inte HELLER detta jobb! Kram på dig, vi hörs snart!

http://annelieh.bloggagratis.se

 
Kikki

Kikki

12 mars 2009 12:57

Förstår att du saknar henne....
Hon mår säkert bra...du får nog snart prata med henne. Puss på dig!

http://leonletizialucas.blogspot.com

 
stort och smått

stort och smått

12 mars 2009 17:09

Hur lång tid har gått? Hon kanske bara har fullt upp? Ibland "glömmer" man liksom bort nära och kära när man är mitt upp i något! Särskilt om det är något nytt!
Säkert ingen fara! Men jag förstår att du oroar dig!

Kram

http://agneta.bloggagratis.se

 
stort och smått

stort och smått

12 mars 2009 17:31

Men då förstår jag att du är orolig! Var i Norge är hon? Vi var i Norge på sportlovet - i en hytte långt upp på fjället - med full täckning! De är rätt bra på det norrmännen. Jag tycker du ska kolla upp närmre. Tex vilka hon är där med, har deras anhöriga hört av dem... Hoppas inte att jag gör dig mer orolig nu, men jag skulle kolla upp det.
Kram

http://agneta.bloggagratis.se

 
Mita

Mita

12 mars 2009 18:12

Har mammsingen hört av sig än??

http://rocotopeppers.bloggagratis.se

 
Mamma Melissa

Mamma Melissa

13 mars 2009 15:38

Kolla upp det där med din mamma, säkert är det ingen fara och då får det bli en läxa för din lilla mor -man måste alltid höra av sig hur som helst!

Och utrusta henne med nödvändigheter i fortsättningen... flaska (till flaskpost), en filt (för att kunna göra bra röksignaler) och ett norskt kontantkort till telefonen!

http://www.mammamelissa.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av MissC ♥ - 19 mars 2009 09:43

Okej gott folk.. Jag har nu FLYTTAT! Vill ni ha kvar mig hos er så finns jag på http://misscsus.blogspot.com/  Jag hoppas ju självklart det, ni är kvar hos mig! :) ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 12:35

VÄLKOMMEN tillbaka mamma!!! Jag har saknat dig galet mycket!!   Nya bloggen flyttar jag troligen till. Pleeeeease stanna kvar hos mig ändå!!? Blir ju inte lika roligt utan er!! Den nya adressen http://misscsus.blogspot.com/ ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 00:39

Jag vet inte... :S Men jag lider av extrem separationsångets!! Oavsett vad det gäller ;) Å nu gäller det denna eventuella flytt! Jag har 2 andra bloggar som jag känt av med ett litet tag nu.. Men det lutar åt en av dem. Visserligen trivs jag på fler ...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 19:37

Yummy YuMMY!!!! Ikväll testade jag en mat rätt som jag hittade HÄRhosMITA Jag gjorde min egna lilla twist på den.. Vilket jag oftast gör när jag lagar mat..;) Jag hade i krossad koriander också, jag ÄLSKAR koriander!! Lite salt & LITE socker. Styrka...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 15:26

På vår gata befinner sig ju Nytt Läge som jag nämnt tidigare. Och jag var/är ju rätt sugen på å kidnappa dem! Men idag så var jag å William förbi å tittade.. Mest jag som é nyfiken ;) Pratade m 2 herrar å sa att de gärna fick komma till oss också. Sj...

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se