Direktlänk till inlägg 15 mars 2009

I got stod up..

Av MissC ♥ - 15 mars 2009 13:51

...Eller hur det nu stavas.. ;) Men ja, jag stod å väntade i 30min på min efterlängtade "dejt". :( *snyft* Ringde 2ggr och hoppades ju såklart att inget hänt då jag inte hörde ett ljud!

Sen var jag ju så inställd på att INTE åka hem, utan på att få ha det lite najs i gott sällskap..! Så jag chansade å ringde Ulla om hon ev. befann sig i den stora staden.. Å gissa :) Hon var på väg, så jag slöt upp med Ulla å Nina på söder där vi hamnade på ett coolt ställe (har aldrig vart där tidigare, är ju gammal bartender/partypingla ;) men nu är man ju helt ute å lost *skratt*)

Vi drack vin å käkade lite tapas. SUPER trevligt hade vi! Vi hade ju inte setts på ngr månader så vi hann med lite uppdatering. Men som vanligt går tiden för fort.. De skulle vidare till East å stuffa lite. Men jag åkte hem. Fick oxå mess från den första dejten som inte blev av.. Och det hade hänt något :(

Hon var rätt så depp.. Vi pratade hela min resa hem och bestämde ny träff hemma hos med myskläder, i veckan. Tänker på dig idag! Puss på dig!!

 
ANNONS
 
stort och smått

stort och smått

15 mars 2009 17:57

Trist att första dejten inte blev av... Men kul ändå att du fick till en annan dejt, det är ju så tråkigt när man är inställd på något trevligt! Men det kan ju komma saker i mellan.
Tapas är ju inte bara himla trevligt utan även väldigt gott!
Kram

http://agneta.bloggagratis.se

 
Kikki

Kikki

15 mars 2009 21:50

Whoooo was it??Inte jag iallafall..;0) Kul att du träffade Ulla sen..kramis

http://leonletizialucas.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av MissC ♥ - 19 mars 2009 09:43

Okej gott folk.. Jag har nu FLYTTAT! Vill ni ha kvar mig hos er så finns jag på http://misscsus.blogspot.com/  Jag hoppas ju självklart det, ni är kvar hos mig! :) ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 12:35

VÄLKOMMEN tillbaka mamma!!! Jag har saknat dig galet mycket!!   Nya bloggen flyttar jag troligen till. Pleeeeease stanna kvar hos mig ändå!!? Blir ju inte lika roligt utan er!! Den nya adressen http://misscsus.blogspot.com/ ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 00:39

Jag vet inte... :S Men jag lider av extrem separationsångets!! Oavsett vad det gäller ;) Å nu gäller det denna eventuella flytt! Jag har 2 andra bloggar som jag känt av med ett litet tag nu.. Men det lutar åt en av dem. Visserligen trivs jag på fler ...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 19:37

Yummy YuMMY!!!! Ikväll testade jag en mat rätt som jag hittade HÄRhosMITA Jag gjorde min egna lilla twist på den.. Vilket jag oftast gör när jag lagar mat..;) Jag hade i krossad koriander också, jag ÄLSKAR koriander!! Lite salt & LITE socker. Styrka...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 15:26

På vår gata befinner sig ju Nytt Läge som jag nämnt tidigare. Och jag var/är ju rätt sugen på å kidnappa dem! Men idag så var jag å William förbi å tittade.. Mest jag som é nyfiken ;) Pratade m 2 herrar å sa att de gärna fick komma till oss också. Sj...

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se