Direktlänk till inlägg 15 mars 2009

Vinstutdelning & babbel.

Av MissC ♥ - 15 mars 2009 18:42

Dagen började seeegt...!

Förstår inte att 3 glas vin kan påverka mig så mycket dagen efter!?

Har det med ålder å göra kanske?


Vi fick ju besök här idag av AnnelieH, Maxen å kärleken (Annelies då;)) Jag hann slänga ihop en kladdkaka innan de kom så vi hade ngt gott å mumsa på! Vad skulle jag göra utan kladdkaka..? ;) Annelie fick sin vinst -Ängeln- Hon är ju  värd den!! Kul att William drog just henne av 168 lotter!!

Darling å kärleken verkade komma bra överrens :) Vi kommer att ses igen! Vi ska få komma hem till dem, det ser jag fram emot! :) Tiden rann iväg alldeles för fort! Barnen hade kul, men Maxen var inte helt hundra.. När de var dags för dem å bege sig hemåt så höll Maxen på att somna i My´s säng, troligen febrig. :( Lulle lillkillen hoppas det inte blir värre! Krama från oss.  Men någon i det Annelieska hemmet får nog vabba imorgon..


Önskar alla en fin söndagskväll!


 
ANNONS
 
AnnelieH

AnnelieH

15 mars 2009 19:19

KRAAAAAAAM! Jag känner mig sådär fnissigt glad! Kladdkakan, mmmmm! Maxen har hög feber och sover.. Men han kämpade på tappert! vi ses nog snart.. nu behöver jag bara en kedja till ängeln..me love it! //Annelie

http://annelieh.bloggagratis.se

 
stort och smått

stort och smått

15 mars 2009 21:22

Kod: x a f t - yxskaft? saft? ; )

Nä, det är inte åldern, det är vinet! Se till att få finvin nästa gång! *skratt*
Kram

http://agneta.bloggagratis.se

 
Naom

Naom

15 mars 2009 21:33

Så glad för er skull ! Goda vänner är det viktigaste som finns ! Ha en skön kväll !
Kram N

http://n-a-o-m.bloggagratis.se

 
Kikki

Kikki

15 mars 2009 21:52

Såååååå trevligt..kladdkaka och trevligt besök...mys!Kramis

http://leonletizialucas.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av MissC ♥ - 19 mars 2009 09:43

Okej gott folk.. Jag har nu FLYTTAT! Vill ni ha kvar mig hos er så finns jag på http://misscsus.blogspot.com/  Jag hoppas ju självklart det, ni är kvar hos mig! :) ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 12:35

VÄLKOMMEN tillbaka mamma!!! Jag har saknat dig galet mycket!!   Nya bloggen flyttar jag troligen till. Pleeeeease stanna kvar hos mig ändå!!? Blir ju inte lika roligt utan er!! Den nya adressen http://misscsus.blogspot.com/ ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 00:39

Jag vet inte... :S Men jag lider av extrem separationsångets!! Oavsett vad det gäller ;) Å nu gäller det denna eventuella flytt! Jag har 2 andra bloggar som jag känt av med ett litet tag nu.. Men det lutar åt en av dem. Visserligen trivs jag på fler ...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 19:37

Yummy YuMMY!!!! Ikväll testade jag en mat rätt som jag hittade HÄRhosMITA Jag gjorde min egna lilla twist på den.. Vilket jag oftast gör när jag lagar mat..;) Jag hade i krossad koriander också, jag ÄLSKAR koriander!! Lite salt & LITE socker. Styrka...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 15:26

På vår gata befinner sig ju Nytt Läge som jag nämnt tidigare. Och jag var/är ju rätt sugen på å kidnappa dem! Men idag så var jag å William förbi å tittade.. Mest jag som é nyfiken ;) Pratade m 2 herrar å sa att de gärna fick komma till oss också. Sj...

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se