Direktlänk till inlägg 16 mars 2009

Sömntuta & Snödroppar

Av MissC ♥ - 16 mars 2009 08:40

Jag är troligen världens roligaste kvällssällskap!!! ................................NOT!

Läste saga för William igårkväll å vaknade av att darling kom in å släckte lampan.

Gick upp, helt koma så jag kröp ner i sängen igen. Super trevlig ;)

Men jag är rätt så pigg nu så det behövdes troligen :D


Solen skiner å det är snödroppar på tomten............................................
..

VÅÅÅÅÅÅÅÅÅR!!!!!! Jiiiiiihaaaaa

 Har hört fågelkvitter å sett fåglarna (stora vita m långa halsar) flygandes i ett V tecken! Svanar eller nå´t :/ Läckert å vårigt!! Nu blir det ljusare å gladare tider!!


Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....!!! Vår skrik från MissC :D

 
ANNONS
 
AnnelieH

AnnelieH

16 mars 2009 16:37

Whooo hooo, skiret hördes ända hit, till vildmarken!!!

http://annelieh.bloggagratis.se

 
Olelsi

Olelsi

17 mars 2009 16:52

Ett från mej oxå....Ahhhhhhhiiii äntligen, våren är väntad nu. Haft underbart väder idag och solen har tagit på snön, så himla skönt!!

Kram Nettan i Hälsingland.

http://olelsi.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av MissC ♥ - 19 mars 2009 09:43

Okej gott folk.. Jag har nu FLYTTAT! Vill ni ha kvar mig hos er så finns jag på http://misscsus.blogspot.com/  Jag hoppas ju självklart det, ni är kvar hos mig! :) ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 12:35

VÄLKOMMEN tillbaka mamma!!! Jag har saknat dig galet mycket!!   Nya bloggen flyttar jag troligen till. Pleeeeease stanna kvar hos mig ändå!!? Blir ju inte lika roligt utan er!! Den nya adressen http://misscsus.blogspot.com/ ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 00:39

Jag vet inte... :S Men jag lider av extrem separationsångets!! Oavsett vad det gäller ;) Å nu gäller det denna eventuella flytt! Jag har 2 andra bloggar som jag känt av med ett litet tag nu.. Men det lutar åt en av dem. Visserligen trivs jag på fler ...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 19:37

Yummy YuMMY!!!! Ikväll testade jag en mat rätt som jag hittade HÄRhosMITA Jag gjorde min egna lilla twist på den.. Vilket jag oftast gör när jag lagar mat..;) Jag hade i krossad koriander också, jag ÄLSKAR koriander!! Lite salt & LITE socker. Styrka...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 15:26

På vår gata befinner sig ju Nytt Läge som jag nämnt tidigare. Och jag var/är ju rätt sugen på å kidnappa dem! Men idag så var jag å William förbi å tittade.. Mest jag som é nyfiken ;) Pratade m 2 herrar å sa att de gärna fick komma till oss också. Sj...

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se