Direktlänk till inlägg 16 mars 2009

Ballar av Stål

Av MissC ♥ - 16 mars 2009 22:30

*ASG* Jag kollar på Ballar av Stål för första ggn... Det är ju askul!!! Jag & darling sitter här å garvar högt :D Förstå hur kul de har när de luras med folk! HAHAHAHA!!!! Hade jag lätt kunnat syssla med också, tänk å få betalt för å roa sig på andras bekostnad. Nu menar jag inte att jag tycker om att vara taskig.. Nä men å skämta det skulle jag kunna. Inget som skadar någon. Och dessutom så får de ju veta sedan att det är tv-program och inget på allvar. (Hoppas jag)


Så kanal 5 om ni söker fler till programmet så har ni mig här! :D

 
ANNONS
 
stort och smått

stort och smått

17 mars 2009 07:44

Jag missade det! Har ju bara hört negativt om det... Jag gillar också när de driver med folk, fast det får ju vara smakliga skämt! På YouTube finns ju massa klipp med människor som blir skrämda - så rolig!!! Hoppas de inte har hjärtproblem bara!
Ha en bra dag!
Kramar!

http://agneta.bloggagratis.se

 
Olelsi

Olelsi

17 mars 2009 16:49

Haha vilket program alltså, tjöt av skratt när han körde olika hejar ramsor. Haha ja vi kanske ska söka till programmet som lag asg!!

Kram Nettan i Hälsingland.

http://olelsi.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av MissC ♥ - 19 mars 2009 09:43

Okej gott folk.. Jag har nu FLYTTAT! Vill ni ha kvar mig hos er så finns jag på http://misscsus.blogspot.com/  Jag hoppas ju självklart det, ni är kvar hos mig! :) ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 12:35

VÄLKOMMEN tillbaka mamma!!! Jag har saknat dig galet mycket!!   Nya bloggen flyttar jag troligen till. Pleeeeease stanna kvar hos mig ändå!!? Blir ju inte lika roligt utan er!! Den nya adressen http://misscsus.blogspot.com/ ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 00:39

Jag vet inte... :S Men jag lider av extrem separationsångets!! Oavsett vad det gäller ;) Å nu gäller det denna eventuella flytt! Jag har 2 andra bloggar som jag känt av med ett litet tag nu.. Men det lutar åt en av dem. Visserligen trivs jag på fler ...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 19:37

Yummy YuMMY!!!! Ikväll testade jag en mat rätt som jag hittade HÄRhosMITA Jag gjorde min egna lilla twist på den.. Vilket jag oftast gör när jag lagar mat..;) Jag hade i krossad koriander också, jag ÄLSKAR koriander!! Lite salt & LITE socker. Styrka...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 15:26

På vår gata befinner sig ju Nytt Läge som jag nämnt tidigare. Och jag var/är ju rätt sugen på å kidnappa dem! Men idag så var jag å William förbi å tittade.. Mest jag som é nyfiken ;) Pratade m 2 herrar å sa att de gärna fick komma till oss också. Sj...

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se