Direktlänk till inlägg 17 mars 2009

Slaskigt & förstoppning!

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 10:15

Hemskt ledsen......

Men om du inte vill läsa ngt negativt så är det bäst att du går vidare. ;)

Min dag idag hade jag höga förhoppningar på. Men de är raserade! Jäkla trista väder!!!!! Grått regningt & snöblandat regn! Vår känslorna är som bortblåsta :(

William är hemma då dagis flyttar till de nya lokalerna å med detta vädret får vi se om vi hittar på ngt utanför hemmet. Bajskorvar har jag lovat att vi ska göra iaf... William älskar dem!


Själv skulle jag behöva lavemang till min hjärna!! Jag lider av svår förstoppning! Ideér är det ingen brist på.. Hjärnan jobbar på högvara sovandes som vaken, HELA tiden. Men de kommer inte ut därifrån! :(

Snart blir jag galen på riktigt tror jag.. Imorgon, då ska William tillbaka till dagis. Och då hoppas jag att det kan komma ut något iaf. Jag MÅSTE skapa!

Färdigt med det negativa för denna ggn. ;)

 
ANNONS
 
AnnelieH

AnnelieH

17 mars 2009 10:38

*kramar om*

http://annelieh.bloggagratis.se

 
Kikki

Kikki

17 mars 2009 11:52

Skickar virtuell lavemang speciellt anpassade för förstoppad hjärna..;0)
Tack för dina vackra varma ord...kan bara säga detsamma älskade vän!
Pusssssssss

http://leonletizialucas.blogspot.com

 
Olelsi

Olelsi

17 mars 2009 16:47

Stackare har du fått palt-coma?
Inte kul...men det ordnar sig ska du se.

Kram Nettan i Hälsingland.

http://olelsi.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av MissC ♥ - 19 mars 2009 09:43

Okej gott folk.. Jag har nu FLYTTAT! Vill ni ha kvar mig hos er så finns jag på http://misscsus.blogspot.com/  Jag hoppas ju självklart det, ni är kvar hos mig! :) ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 12:35

VÄLKOMMEN tillbaka mamma!!! Jag har saknat dig galet mycket!!   Nya bloggen flyttar jag troligen till. Pleeeeease stanna kvar hos mig ändå!!? Blir ju inte lika roligt utan er!! Den nya adressen http://misscsus.blogspot.com/ ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 00:39

Jag vet inte... :S Men jag lider av extrem separationsångets!! Oavsett vad det gäller ;) Å nu gäller det denna eventuella flytt! Jag har 2 andra bloggar som jag känt av med ett litet tag nu.. Men det lutar åt en av dem. Visserligen trivs jag på fler ...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 19:37

Yummy YuMMY!!!! Ikväll testade jag en mat rätt som jag hittade HÄRhosMITA Jag gjorde min egna lilla twist på den.. Vilket jag oftast gör när jag lagar mat..;) Jag hade i krossad koriander också, jag ÄLSKAR koriander!! Lite salt & LITE socker. Styrka...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 15:26

På vår gata befinner sig ju Nytt Läge som jag nämnt tidigare. Och jag var/är ju rätt sugen på å kidnappa dem! Men idag så var jag å William förbi å tittade.. Mest jag som é nyfiken ;) Pratade m 2 herrar å sa att de gärna fick komma till oss också. Sj...

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se