Direktlänk till inlägg 18 mars 2009

Flytta eller inte eller..

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 00:39

Jag vet inte... :S Men jag lider av extrem separationsångets!! Oavsett vad det gäller ;) Å nu gäller det denna eventuella flytt! Jag har 2 andra bloggar som jag känt av med ett litet tag nu.. Men det lutar åt en av dem. Visserligen trivs jag på fler sätt här.. Men man är ju SÅ begränsad & estet som jag är så känns det jobbigt!

Å så trivs jag ju med bloggisarna här också!!! Vill ni fortfarande vara bloggis med mig????? Även om vi blir särbor!!!!!


Vill ni tjuvkika.. ;) http://misscsus.blogspot.com

Jag är INTE klar.. Om jag nu blir det.

 
ANNONS
 
stort och smått

stort och smått

18 mars 2009 06:39

Jag har haft olika bloggar parallellt med denna, men har trivs bäst här hela tiden! Känns hemma på något sätt. Men jag håller med, rent estetiskt är det en katastrof!
Men fördelarna är fler! Och enligt rykten så är en förändring av något slag på gång.
Ha en bra dag!
Kram

http://agneta.bloggagratis.se

 
Christina/Kikki

Christina/Kikki

18 mars 2009 09:48

har redan kommenterat på din nya..pusssssss

http://leonletizialucas.blogspot.com

 
Karina

Karina

18 mars 2009 09:58

Jag lider verkligen här på bloggagratis. Tycker dte är sååå begränsad vad gäller utseendet på bloggen.
Men du... har det andra stället alla sånna trevliga funktioner med statestik å så som d finns här??
Kram

http://trasseltofs.bloggagratis.se

 
Anki

Anki

18 mars 2009 13:41

Klart att jag fortsätter att läsa din blogg. Sen vart du flyttar den har ingen betydelse

http://morsan.welen.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av MissC ♥ - 19 mars 2009 09:43

Okej gott folk.. Jag har nu FLYTTAT! Vill ni ha kvar mig hos er så finns jag på http://misscsus.blogspot.com/  Jag hoppas ju självklart det, ni är kvar hos mig! :) ...

Av MissC ♥ - 18 mars 2009 12:35

VÄLKOMMEN tillbaka mamma!!! Jag har saknat dig galet mycket!!   Nya bloggen flyttar jag troligen till. Pleeeeease stanna kvar hos mig ändå!!? Blir ju inte lika roligt utan er!! Den nya adressen http://misscsus.blogspot.com/ ...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 19:37

Yummy YuMMY!!!! Ikväll testade jag en mat rätt som jag hittade HÄRhosMITA Jag gjorde min egna lilla twist på den.. Vilket jag oftast gör när jag lagar mat..;) Jag hade i krossad koriander också, jag ÄLSKAR koriander!! Lite salt & LITE socker. Styrka...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 15:26

På vår gata befinner sig ju Nytt Läge som jag nämnt tidigare. Och jag var/är ju rätt sugen på å kidnappa dem! Men idag så var jag å William förbi å tittade.. Mest jag som é nyfiken ;) Pratade m 2 herrar å sa att de gärna fick komma till oss också. Sj...

Av MissC ♥ - 17 mars 2009 10:15

Hemskt ledsen...... Men om du inte vill läsa ngt negativt så är det bäst att du går vidare. ;) Min dag idag hade jag höga förhoppningar på. Men de är raserade! Jäkla trista väder!!!!! Grått regningt & snöblandat regn! Vår känslorna är som bortblåsta ...

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se