Alla inlägg under mars 2009

Av MissC ♥ - 5 mars 2009 19:44

 Min & Williams hand.. I Thailand.

Det här... Det som är på bilden. Det är vad jag skulle behöva nu!

Jag är SÅ trött.

Jag önskade snö och det kom snö till sportlovet.

Men nu, nu räcker det!! Nu vill jag ha VÅR!

Jag tror & hoppas på att då skulle jag bli piggare!

Men om någon känner sig manad att skicka mig till Thailand

så tackar jag inte nej!

ANNONS
Av MissC ♥ - 5 mars 2009 09:35

Känner mig trött, slut och maktlös.. Det känns så otroligt motsträvigt och i total motvind & uppförsbacke mest hela tiden nu! Vet inte vad jag kan göra annorlunda OM jag kan göra annorlunda?! Man kämpar & försöker, får respons men som sedan bara försvinner eller struntas i.. Det är det svåraste uppdrag jag haft i mitt liv. Och jag har varit med om en hel del..! Men när man inte blir insläppt och det mesta verkar rinna av som på en gås då är det kämpigt. Vet inte hur utgången blir, men hoppas att morgondagen kan visa vägen.

Det behövs en förändring.


Jag ska försöka sätta mig och skapa lite..

Dels för att skingra tankarna & för att det är nödvändigt!ANNONS
Av MissC ♥ - 4 mars 2009 20:39

Made by ©MissC

Av MissC ♥ - 4 mars 2009 20:20


Jag ÄLSKAR dig gamla bajsmamma!

Av MissC ♥ - 4 mars 2009 17:16

Ehh, nä så mycket gjort i rummet blev det inte..!! Jo, vi var nere å tittade på det. Vad trodde vi egentligen..?! *SKRATT* Hade en liten känsla av att det inte skulle bli så mycket gjort som vi tänkt. ;) Vi hade ju såklart MYCKET trevligare än så! Vi babblade å drack latte.. Jag drack också en (efter lunchen), trots att jag slutat dricka kaffe! Men en latte är ju inte såååå farligt. Den var lika god som jag minns att de är :D Nån ibland kan man ju ta..

Sen så blev det lunch på restaurang (lyxigt värre) som goa Annelie bjöd mig på!!!! Tack igen för den!!! Jag hade tänkt göra linssoppa.. Vilket ju inte slår god mat på restaurang ;P Jag käkade Yakiniku & Annelie tog fyra små rätter. Proppmätta blev vi! Och babblade ännu mer. Vi hämtade William efter lunchen och gick hem till oss å käkade glass m lakritssås och mer latte. Sen blev det mer bubbel-babbel ;) å fnitter..! En super trevlig dag!


Rummet lider inte så mycket ;) Min darling hade börjat röja igår när jag kom hem! Så det är bara en hylla m burkar å pryttlar + ett badkar som ska flyttas på.

Sen så är det klart för MissC att sätta sin prägel i rummet! :D

Av MissC ♥ - 3 mars 2009 22:58

Min kropp skriker... -DET BRINNER!!!!!!!!


  • Axlarna
  • Nacken
  • Armarna
  • Bakre delen av huvudet

 Tror det är dags att stänga av datorn å krypa ner under täcket.


Over And Out!

Av MissC ♥ - 3 mars 2009 22:13

Hmm... Funderar om det inte är dags för en smyckes "tävling" snart igen..!

Har ju bloggat på bloggagratis nu i ett halvår på torsdag. Så det kanske ska "firas" lite..? Visserligen så vet jag ju inte om jag kommer att vara kvar här på bloggagratis.. Kollar runt lite och har faktiskt redan i smyg startat en bara för å kolla vingarna ;) Den som lever får veta.

Men dags för en "tävling" i dagarna kan det nog vara...

Av MissC ♥ - 3 mars 2009 21:56

Jag måste bara ge lite ros till Glocalnet. Jag håller ju på här hemma å försöker få ordning på det här med trådlöst nätverk.. Så jag ska kunna använda min FINA laptop :) Vi har ju adsl här hemma och det visade sig att telefonen och modemet troligen låg på samma kanal. Så då var jag tvungen att ändra å fixa för å hitta en som inte ska göra så att internet blir urkopplat. Rosen jag vill ge är för att det är otroligt bra telefonsupport! Och det är inga direkta vänte tider. Hur det blir med internet vågar jag inte säga än.. Det är inte helt ok än men jag hoppas det blir :) Så den rosen får vänta!

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se