Alla inlägg under mars 2009

Av MissC ♥ - 1 mars 2009 11:29

Igår strax innan jag och William skulle ta oss hemåt från kalaset..

Pratade jag med min darling, fick då veta det otäcka våra vänner som bor inte allt för långt från oss upplevt.!

Deras äldsta son hade mitt i en lek fallit ihop och fått skakningar, rullande ögon och fradga rinnande från munnen..!!!!! Lillebror trodde att det var på lek & garvade gott åt sin "skådespelande" brorsa. 5min efter kommer pappan upp & tror han också att det är på lek. Men till hans stora förskräckelse inser han efter en liten stund att så inte är fallet.. Nä, anfallet är tyvärr på riktigt!!! SKRÄCK i full skepnad! Ambulans kom & in fick de åka. Anfallet pågick i hela 45min! Så fruktansvärt hemskt å läskigt!!


Jag ringde dem imorse, nu är allt lungt å de väntar på lite info & besök från en läkare. Men det viktigaste, killen mår bra idag! Och vi håller tummarna för att det inte är något som häder igen och att de får komma hem snart.

Pappan fyller år idag.. GRATTIS på dig!

Kram från hela vår familj!

ANNONS
Av MissC ♥ - 1 mars 2009 10:48

Här kommer de utlovade bilderna från gårdagens kalas. Leon & William satte sig på samma stol :) Kikki hade bakat allt själv! Bullarna var SUPER goda!! Var lite sugen på å fråga efter en påse att ta med hem ;)
Killarna showade med sina grimaser..

Kikki & jag :)

Jag försöker mig på en Kikki posé det går bättre än tidigare. jag får nog öva lite ;)

Är ju kul om jag kan se klok ut på bilderna.. Lyckas ju allt som oftast se helt galen ut!! *skratt*


Vi hade super mysigt såklart! Alltid lika kul å mysigt att träffas :)


Så var det dags för tårtan..

Letizia blåste på för fulla "muggar" ;) Tror inte Leon hade en susning att hänga med.

Tårtan var såååå GOD!!!

Gullungen Lucas vaknade och tog fram moderskänslorna hos oss alla:) Gulle killen hade legat å försökt göra sig hörd en stund innan han fick uppmärksamhet. Men oj så nöjd han blev när han fick komma ut till oss andra!
Sedan var det dags för mig & William att bege oss hemåt.. Det tar ju en stund. Men tiden går ALLTID för fort när det är trevligt!

Vi kom hem vid 18-tiden å då var det bara att fixa middag.

Och god som bara den blev den ;)

ANNONS
Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Omröstning

Vilket stjärntecken är du?
 Stenbocken
 Vattumannen
 Fiskarna
 Väduren
 Oxen
 Tvillingarna
 Kräftan
 Lejonet
 Jungfrun
 Vågen
 Skorpionen
 Skytten

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MissC ♥ med Blogkeen
Följ MissC ♥ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se